Op zondag 18 maart vindt er een interkerkelijke jongerenavond plaats op initiatief van de ChristenUnie en in samenwerking met jongeren uit verschillende kerken. Het gaat een intieme, open en fijne avond worden waar de verschillen in kerkelijke achtergrond geen rol spelen. Samen hopen we deze avond dichter bij God te komen. Giovanni Veldhuis komt spreken. Giovanni is onder andere bekend van de jongerentent op Opwekking, ook is hij directeur van YouthAlive. Kortom een uitdagende spreker. De avond zal daarnaast bestaan uit muziek en aanbidding in een akoestische setting. Dit zal verzorgd worden door verschillende muzikanten uit de gemeente Hardenberg, waaronder Jildou Bakker die ook haar getuigenis zal geven.

Christiaan Wind, een van de organisatoren, zegt het volgende over het evenement: “Met deze avond hopen we jongeren dichterbij God te brengen, ook hopen we de eenheid tussen verschillende kerken te vergroten en het belangrijkste is natuurlijk dat we samen God de eer willen geven die Hem toekomt.”

De locatie voor deze avond is het LOC+ aan de Parkweg in Hardenberg. De avond duurt van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *