We starten dinsdag 22 januari met een fundamentencursus. We komen acht keer bij elkaar op dinsdagavond. Hebt u hiervoor belangstelling? Of weet u anderen die er belangstelling voor zouden hebben om bezig te gaan met de fundamenten van het geloof? Meld dat dan even bij Arie Timmerman of Fabian Aalberts.

1 Korinthiërs 3 vers 11 “Want niemand kan een ander fundament leggen dan wat gelegd is, dat is Jezus Christus”.

God wil ons een stabiel geestelijk leven geven waar we niet worden misleid, niet worden meegezogen in allerlei wereldse religies, gedachten, gewoontes. Daarom heeft Hij ons zijn Woord gegeven zodat we mogen leren en ontdekken hoe we weerstand kunnen bieden aan zijn tegenstander, de satan, maar ook hoe we een stabiel en gelukkig leven kunnen leiden zoals God het heeft bedoelt. Goed voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen.
Vertoont je geestelijk fundament af en toe wat scheuren, of wil je graag een stevig fundament bouwen, of ken je iemand buiten deze gemeente die hiermee worstelt of dat verlangen heeft, neem dan de uitnodiging aan voor het volgen van de fundamentenstudie.

We willen je graag de 8 belangrijkste bouwstenen uitleggen, met je in gesprek gaan over je vragen en twijfels. Het is samen ontdekken hoe mooi en liefdevol God alles heeft bedoelt voor Zijn schepselen, dus ook voor jouw!
De 8 bouwstenen:
22-01 1. Fundament van geloof; Woord van God
29-01 2. Redding door Jezus bekering, geloof en wedergeboorte
05-02 3. Jezus Redder en Heer, vernieuwing van denken, koninkrijk van God
12-02 4. Leven door de Geest

19-02 Voorjaarsvakantie

26-02 5. Doop in water
05-03 6. Doop in de Heilige Geest en gaven van de Geest
12-03 7. Israël, eindtijd, het plan van God
19-03 8. Gemeente, roeping en taken, Lichaam van Christus, avondmaal

Van harte uitgenodigd op de dinsdagavond bij Fam. Timmerman aan de Magnolia 36 in Dedemsvaart van 19:45 tot 21:30 uur

Opgave kan bij Fabian Aalberts of Arie Timmerman.