De graankorrel


 

Gift

Jezus gaf alles voor ons en het is onze vreugde om Hem terug te geven ter ondersteuning van het werk dat Hij hier in Dedemsvaart en de rest van de wereld doet.

Missie

We bestaan om de gemeente te dienen bij het vervullen van de missie van Christus. We verlangen ernaar dat de kerk volgelingen van Christus toerust om discipelen te maken die discipelen lokaal en over de hele wereld maken, alles voor de glorie van God.

We zijn dankbaar voor degenen die de Graankorrel financieel ondersteunen. Uw gift is één van de belangrijkste manieren waarop we onze kosten tot een minimum kunnen beperken en zoveel mogelijk te kunnen bieden.

 
 
Gift

Uw gift is welkom op IBAN NL81 RABO 0118 9575 54 t.n.v. Evangelische Gemeente De Graankorrel in Dedemsvaart. De gemeente heeft haar ANBI gegevens gepubliceerd (PDF).

Onze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Ook thuis vanaf de bank. Met Givt kan je gewoon blijven geven. Open de app, kies hoeveel je wilt geven, kies hoe je wil geven en klaar!

Volg de onderstaande stappen:

1. Open de app
2. Kies het bedrag dat je wil geven.
3. Kies vervolgens voor de derde optie, geven uit de Lijst
4. Vul de naam of plaats van je kerk in bij het zoekbalkje
5. Selecteer de kerk waaraan je wil geven en toets onder in je scherm op geven!
6. Druk tot slot op volgende om de gift te voltooien.

Je download de Givt-app in Google Play of in de App Store. Kijk voor meer informatie over Givt op www.givtapp.net.