De graankorrel


    Lid worden
    Een warme en gastvrije gemeente

U en jij bent belangrijk voor God – en voor ons.

Elke christen zou verbonden moeten zijn met een zorgzame gemeenschap waar je je geloof kunt verdiepen en Gods liefde kunt ervaren. De Graankorrel is een veilige, verrijkende en gastvrije gemeente waarin je kunt groeien in je relatie met Jezus, deel kunt nemen aan een Christus gerichte gemeenschap om impact te hebben op anderen doormiddel van dienstbaarheid en het toereiken naar mensen.

Voel jij je thuis in de Graankorrel en wil jij bij onze gemeente betrokken raken? Je kunt je belangstelling kenbaar maken bij één van de oudsten óf stuur ons een mail. We zijn blij dat we regelmatig nieuwe leden mogen begroeten in de gemeente. Er zal een afspraak gemaakt worden voor een gesprek met één van de oudste. Daarbij wordt onder meer gesproken over instemming met de gemeentevisie en over het fungeren als lid van het lichaam.

 • Na het aansluiten bij onze gemeente word je voorgesteld in de samenkomst.
 • Na het aansluiten bij onze gemeente word aan je gevraagd om je aan te sluiten bij een groeigroep. Contact met de groeigroep is belangrijk omdat het juist binnen de groeigroepen is dat diepere relaties kunnen groeien en leden zorg kunnen dragen voor elkaar.
 • Van nieuwe leden wordt er verwacht dat zij de fundamentencursus gaan volgen (klik hier).
 • Na het aansluiten bij onze gemeente kun jij jouw gaven en talenten inzetten in de verschillende bedieningen, activiteiten en taken van de gemeente. We gaan er van uit dat ieder die zich bij ons aansluit actief deelneemt in de gemeenschap.
 • Tenslotte is er de mogelijkheid om de Graankorrel te ondersteunen door middel van een vrijwillige bijdrage (zie hier). Wij verwachten dat ieder lid naar draagkracht de Graankorrel ook financieel ondersteunt.

 

JezusVolgen2

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op en wij brengen u in contact!

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha