Samenkomst Botermanswijk 1, Dedemsvaart

 
In verband met de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het Coronavirus zijn er tijdelijk geen samenkomsten. Op zondagen om 10.30 uur kunt u kijken naar een livestream via onderstaande link:

Klik hier voor de Livestream

Samenkomst

De samenkomst begint met een tijd van lofprijzing en aanbidding, waarbij we verschillende liederen met elkaar zingen. Ook is er een spreker die een actueel en relevant thema vanuit Bijbels perspectief bespreekt of een gedeelte uit de Bijbel uitlegt.

Elke eerste zondag van de maand vieren we avondmaal met elkaar.

De samenkomst is ongeveer om 11:15 uur afgelopen. Daarna is een ieder van harte uitgenodigd voor een bakje koffie/thee en ontmoeting met elkaar. Als je vragen hebt over de gemeente kun je in gesprek met iemand van het gastenteam of terecht bij de oudste. Ook als je behoefte hebt aan gebed is er na de dienst een team dat met en voor je wil bidden.

Tijdens de samenkomst worden er vanuit de kinderwerk voor diverse leeftijdsgroepen (vanaf 4 jaar) aparte kinderdiensten gehouden. Voor de allerkleinste (0-3 jaar) is er crèche.er

Meer informatie
Parkeren

Ben je niet in de gelegenheid om naar de samenkomst te komen, maar wil je deze wel graag meemaken? Kun je de dienst hier terugluisteren.